Hírek/Aktualitások

Ön itt tart: Nyitólap --> Hírek/Aktualitások

A Gemma Bt. önerőből megkezdte a tarhosi Zenepavilon felújítását

A Gemma Bt. 2013 novemberében vásárolta meg a tarhosi Zenepavilon és kastélypark területét. Az első évben rendbe tettük az épület környezetét, majd folyamatosan bíztunk abban, hogy lesz pályázati lehetőségünk a felújításhoz. Nem lett. Ettől függetlenül folyamatos volt az állagmegóvás és a beruházások előkészítése. Ez évben úgy döntöttünk, hogy saját erőből hozzákezdünk az épület felújításához.

A felújításokat a felső szintek zenei gyakorló termeinek hangszigetelésével és a villamos hálózat megújításával kezdtük. Saját asztalos műhelyünkben készülnek az épület nyílászárói. A pavilon padlásterében színvonalas szálláshely kialakítását tervezzük. Az épület jellegén és stílusán nem változtatunk.

A gyakorlótermek kialakításánál Béres Károly, volt tarhosi diák tanácsait is figyelembe vettük. A felújítás során az épület korszerű hűtés-fűtéssel és szigeteléssel lesz ellátva. Valamennyi munkát saját alkalmazottainkkal, önerőből végezzük.

Matyi Istvánt is jelölték "Az Év Agrárembere 2016." díjra

Örömmel értesítjük kedves Partnereinket, Kollégáinkat, hogy Matyi Istvánt, a Gemma Cégcsoport tulajdonosát is jelölték „Az Év Agrárembere 2016.” címre.

Az Év Agrárembere díj azt a célt szolgálja, hogy olyan agrárszakembereket mutasson be a nyilvánosság előtt, akik a gazdaság és a társadalom tartóoszlopai. Az agrotrend.hu portál Az Év Agrárembere kitüntető díjjal azokat a szakembereket tünteti ki, akik rendkívüli teljesítményükkel, ötletgazdagságukkal, céltudatosságukkal, elköteleződésükkel és kitartásukkal sokat tesznek a mezőgazdaságért, de a díj célja a mezőgazdaságban tevékenykedők közéleti munkájának, társadalmi felelősségvállalásának, effajta teljesítményének elismerése, kiemelése az egész társadalom előtt.

Amennyiben támogatni kívánja cégvezetőnket a díj elnyerésében, köszönettel vesszük a szavazatát!


Szavazni a http://www.azevagrarembere.hu/jeloltek/2016/29 oldalon, regisztrációt követően 2016. december 22-ig 12 óráig lehet (4 óránként adhat le szavazatot 1 adott versenyzőre).

Gemmás Kolléga sikere

Dugmonits Sándor - Világbajnoki 2. helyezés a Történelmi Íjász Világbajnokságon 2016.

Történelmi Íjász Világbajnokságnak adott otthont 2016. augusztus 30. és szeptember 3. között Gyula városa. A keddtől szombatig tartó versengést a fennállásának 10 éves jubileumát ünneplő Kerecsényi László Íjász Egyesület szervezte.

Kollégánk élménybeszámolójából megtudtuk, hogy az első három napon tizennyolc célos selejtező fordulóban lőttek a versenyzők három különböző pályán (18 cél klasszikus lőlap, 18 cél 3D vadász, 18 cél technikai célok). A 4. napon a rangsorolóba bejutott versenyzők lőttek. Azok a versenyzők jutottak a rangsorolóba, akik mindegyik selejtező fordulóban a meghatározott szintet teljesítették. A rangsorolóból kategóriánként a legjobb 6 versenyző kerül be a döntőbe. A versenyzők modern anyagú történelmi íj, természetes alapanyagú történelmi íj és vadászíj kategóriában mérhették meg magukat.

Amennyiben támogatni kívánja cégvezetőnket a díj elnyerésében, köszönettel vesszük a szavazatát!


Kollégánk több éve lelkesen űzi az íjászatot, ez volt az első komoly megmérettetése, amelyen kiemelkedően szerepelt. Az Aranysakál Íjászkör Tarhos alapító tagja. Kollégánk beszámolóját megtalálhatják az Aranysakál Íjászkör Tarhos oldalán ide kattintva: https://www.facebook.com/Aranysakál-Íjászkör-Tarhos

Büszkék vagyunk kollégánkra és további sikereket kívánunk!

VIII. Körösök Völgye Folklórfesztivál (Tarhos)

A GEMMA CÉGCSOPORT részvétele a VIII. Körösök Völgye Folklórfesztiválon

Tarhos Község Önkormányzata a Tarhos Fejlődéséért Közhasznú Egyesülettel immár nyolcadik alkalommal rendezte meg a Körösök Völgye Folklórfesztivált Tarhoson. A GEMMA CÉGCSOPORT is részt a rendezvényen, a kollégák egy kellemes napot töltöttek a fesztiválozók körében.

A fesztivál a Körösök-völgyére jellemző sajátos nemzetiségű néptánc, népdal, népzene kultúrájának találkozója.


A fotóra kattintva megtekintheti a teljes fotógalériát.

Tarhosi ingatlanegyüttest vásárolt a Gemma Cégcsoport

Tarhosi ingatlanegyüttest vásárolt a Gemma Cégcsoport

A Gemma Cégcsoport 2013. október 1-jén aláírta az adás-vételi szerződést a Békés Város Önkormányzatával a tarhosi zenepavilon, a Wenckheim-kastély és a volt gyermekotthon megvásárlásáról.


Sikeres EU pályázat munkahelyi képzésekre

A projekt az Európai Únió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.
A projekt megvalósulási időszaka: 2012.11.26-2013.06.30

A GEMMA AGRO Kft. 2012. év nyarán pályázatot nyújtott be az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett "Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára a konvergencia régióban" című pályázati kiírásra. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség pályázatunkat támogatásra alkalmasnak ítélte. Eszerint az Európai Unió és az Európai Szociális Alap "Munkahelyi képzések a GEMMA AGRO Mezőgazdasági Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaságnál" című pályázatunkat a megigényelt összeg 100%-ával, 4.846.632 Ft-tal támogatta.

A projekt megvalósítása során a GEMMA AGRO Kft. kilenc munkatársa négyféle képzésen vesz részt. Rövid távú célként a projekt keretében megvalósított képzésekkel munkavállalóink szakmai kompetenciájának növelését, értékesítői döntési képességeinek megerősítését, illetve a vevőkkel való kapcsolattartás és az értékesítés hatékonyságának növelését kívánjuk elérni. Cégünk hosszú távú célja, a munkavállalók biztos munkahelyének és biztos anyagi hátterének megteremtése, valamint szakmai kompetenciájuk növelése, ezáltal a térség munkanélküliségi rátájának csökkentése, a foglalkoztatás bővítése


Bevezettük az ISO rendszert Irodavilág üzletágunkban

2012. áprilisától EN ISO 9001:2008 számú szabvány követelményei szerint működik Irodavilág üzletágunk. A minőségirányítási rendszer bevezetésével vállalkozásunk célja, hogy magas színvonalon, stabil, nyomon követhető adminisztrációs háttérrel szolgáljuk ki partnereinket.

Az ISO 9001:2008 Tanúsítvány letölthető *.PDF formátumban innen